ZUYDLAN GAAT NAAR 2021

    Vanwege het coronavirus heeft de Rijksoverheid vergunningsplichtige evenementen in heel Nederland verboden tot 2 juni 2020. ZuydLAN11 is daar helaas geen uitzondering en op en daarom heeft de crew besloten deze elfde editie niet meer in 2020 plaats te laten vinden. De LAN wordt verzet naar een nader te bepalen datum rond de meivakantie van 2021, de definitieve datum wordt nu afgestemd met de Rodahal.

    Tickets voor de editie in 2020 blijven geldig voor de editie in 2021, hier hoef je waarschijnlijk niets voor te doen! We blijven iedereen via de mail, Discord en de website op de hoogte houden! Hieronder proberen we je vragen te beantwoorden over deze stap. Aarzel ook niet om ons te benaderen via het contactformulier of Discord!

    Ik wil toch mijn geld terug!

    Je kan tot 1 september via het contactformulier restitutie aanvragen! Daarna heb je automatisch een ticket voor ZuydLAN11 in 2021. Vermeld bij je aanvraag je bestelnummer dat je in de bevestiging van Eventbrite gekregen hebt. Je kan NIET via Eventbrite je restitutie aanvragen.
    © 2021 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.