Eten en drinken

  Bij je ZuydLAN ticket zit ontbijt en lunch inbegrepen. Ook kan je in de Rodahal koffie, thee en frisdranken krijgen. Op deze pagina vindt je alle informatie over eten en drinken op ZuydLAN.

  Eigen en drinken

  UIteraard kan je eigen eten en drinken meenemen, en je kan ook in Kerkrade eten bestellen/afhalen. Voor zelf meegebracht eten en drinken gelden vanuit de Rodahal enkele spelregels:
  • Warm eten en drinken mag alleen in de foyer genuttigd worden.
  • Alcohol is alleen verkrijgbaar bij de Rodahal, i.v.m. leeftijdscontrole. Eigen meegebrachte alcohol mag niet op het terrein van de Rodahal genuttigd worden.
  • Snacks en eigen drinken m.u.v. alchohol mogen in de zaal worden gebruikt.
  Image

  Ontbijt en lunch

  Dit jaar bieden we (als experiment) een luxer ontbijt en lunch verzorgd door de Rodahal. De kosten hiervoor zijn bij je ticket ingebrepen, maar je bent niet verplicht om dit af te nemen. Hiernaast zie je wat het menu voor de dagen is. Op het evenement zelf zullen de tijden voor lunch en ontbijt worden vast gelegd.

  Menu

  Donderdag
  Vrijdag

  Ontbijt
  Ontbijtbuffet met omelet en gebakken spek
  Ontbijtbuffet met omelet en gebakken spek
  Lunch
  Lasagne Italiano, laagjes deeg met traditionele bolognesesaus en gehakt Saté van rund, Nasi goreng, Atjar, Stokbrood

  Avondeten

  Voor het avondeten biedt de Rodahal een foodcounter aan waar friet, snacks en dranken verkrijgbaar zijn. Hiernaast vind je de prijslijsten van eten en drinken bij de Rodahal. Ook hiervoor gelden de spelregels zoals hierboven uitgelegd.

  Bier is alleen verkrijgbaar voor mensen boven 18 jaar. Je dient op verzoek van het personeel van de Rodahal een geldig identiteitsbeweijs te tonen.

  Prijslijst Food

  Puntzak friet met mayonaise €2,50
  Puntzak friet Zuurvlees €4,00
  Pizzapunt €4,00
  Broodje frikandel €3,00
  Broodje kroket €3,00

  Prijslijst Dranken

  Koffie to go
  €2,00
  Frisdranken €2,50
  Mineraalwater
  €2,50
  Blikjes bier
  €3,00
  © 2021 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.