Frequently Asked Questions

  Op deze pagina vindt je antwoord op alle vragen die je kan bedenken rondom ZuydLAN, of in ieder geval verwijzingen naar waar je deze antwoorden kan vinden. Mocht je toch het antwoord op je vraag niet vinden kan je contact met ons opnemen!

  Algemene vragen

  Waar wordt de LAN-party gehouden?
  ZuydLAN vind dit jaar plaats in de Rodahal in Kerkrade. Het adres van de Rodahal is:

  Rodahal Kerkrade
  Europaplein 1
  6461 AJ Kerkrade

  Tickets en seating

  Hoe kan ik mijn ticket kopen?
  Onze ticketverkoop vindt plaats via Eventbrite, een extern ticketplatform. Voor ons scheelt dit administratie, en biedt als voordeel dat deelnemers met iDeal kunnen betalen. Daarnaast is dit een stabieler platform voor dergelijke transacties.

  Eten en drinken

  Wat serveren jullie voor ontbijt en lunch?
  Voor ontbijt serveren wij een goed gevuld ontbijt menu met brood, beleg, een eitje en wat fruit. Je vindt op deze pagina wat er op het menu staat!

  Voorzieningen

  Welke voorzieningen krijg ik bij mijn zitplaats?
  Elke zitplaats krijgt de volgende voorzieningen:
  • Stroom (gemiddeld 800W per zitplaats)
  • Één 100 Mb/s ethernet aansluiting
  • Tafel
  • Stoel
  Je mag nog een eigen bureaustoel meenemen als dat gewenst is.

  Daarnaast zijn er algemene faciliteiten zoals koffie, thee en een waterkoker kosteloos beschikbaar. Er is geen algemene koelkast aanwezig, en het meenemen van actief gekoelde koelboxen is vanwege de impact op het stroomnet niet toegestaan. Eventueel noodzakelijke koeling van bijvoorbeeld medicijnen of andere spullen t.b.v. je gezondheid kunnen bij de crew in bewaring worden genomen, maar neem hierover voor het evenement ook even contact met ons op!
  © 2021 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.