Over ZuydLAN

  ZuydLAN is een LANparty georganiseerd voor en door studenten van de Zuyd Hogeschool te Heerlen! Onstaan vanuit een schoolproject werd bijna 10 jaar geleden de eerste editie van ZuydLAN georganiseerd, sindsdien is ons LANevenement een jaarlijks terugkerend fenomeen in het evenementenportfolio van de Hogeschool Zuyd in Heerlen! Met meer dan 100 deelnemers bouwen wij Zuyd Hogeschool 48 uur lang om tot een epicentrum van gaming, competities en gezelligheid! In de afgelopen jaren hebben we met een vaste schare bezoekers uit Limburg en omstreken een tof evenement gebouwd wat open staat voor iedereen!

  Onze organisatie

  Achter ZuydLAN zit een groep van diverse (oud) studenten van de faculteit ICT die vrijwillig een jaar lang bezig zijn met de organisatie van dit evenement. Zij houden zich bezig met alle aspecten die de organisatie van een LAN-evenement meebrengt, bijvoorbeeld stroom en internet. Maar ook veiligheid, tafels en stoelen, schoonmaak en catering zijn minder voor de hand liggende onderdelen die niet minder belangrijk zijn. Op basis van eerdere ervaringen van oudgediende leden, maar ook de verse ideeën van nieuwkomers in organisatie houden wij ons evenement fris en vernieuwend. Bekijk ook welke gezichten er achter ZuydLAN zitten!

  Ben je student? Zoek je een uitdagende vrijwilligersactiviteit om tijd buiten je school aan een tof evenement te kunnen besteden dat ook nog eens goed op je CV staat? Wij bieden een creatief team wat een keer per maand vergadert waarin we al je ideeën kunnen uitvoeren. Hiervoor hoef je niet eens een ICT-achtergrond te hebben! Interesse? Neem contact met ons op via de contactpagina!

  Onze stichting

  ZuydLAN wordt georganiseerd vanuit de stichting LANparty Limburg. ZuydLAN is op dit moment ons enige evenement, maar in de toekomst zijn we op zoek naar groei en uitbreidingmogelijkheden in het evenementenspectrum rondom games en digitale media. Ons bestuur bestaat uit vier leden, wie dat zijn dat vindt je hier. Zij ontvangen geen vergoeding voor hun werkzaamheden, evenals de vrijwilligers die voor ons aan het werk zijn.

  De gegevens van de stichting zijn als volgt:

  Stichting LANparty Limburg
  Eburonenhof 21
  6004BT WEERT
  KVK: 71826335

  Let op:  Bovenstaand adres is geen bezoek adres. Wil je met ons in contact komen? Dat kan via de contactpagina!

  © 2024 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.