Image

  Onze sponsoren

  ZuydLAN bestaat niet zonder onze sponsoren. Deze bedrijven maken mogelijk dat wij onze deelnemers voor een relatief lage prijs deel kunnen laten nemen aan de leukste studenten-LAN van Zuid Limburg! Hieronder staan ze allemaal nog eens, samen met wat meer informatie over deze bedrijven.

  Ook sponsor van ZuydLAN worden? Neem contact met ons op via de onderstaande button!

  Platinum sponsoren

  Kembit
  Kembit

  Gouden sponsoren

  Etesian IT consulting
  Etesian IT consulting
  Wij helpen klanten en organisaties met het realiseren van complexe IT vraagstukken. Dit doen we door de inzet van ervaren en vakkundige IT professionals.

  Onze oplossingen richten zich op de optimalisatie van informatievoorziening, ontwikkeling, implementatie en beheer van complexe IT vraagstukken en mobiele toepassingen. Dit doen we met twee competence lines: Application Development en Management Consultancy.

  Samen succes behalen en leren van en met elkaar, dat is voor ons: A fresh wind in IT.

  Website: www.etesian.nl
  Kiota
  Kiota
  Wij zijn KIOTA. Specialist in IT-consultancy door professionals.

  Wij willen het beter doen dan de rest. Dit doen we o.a. door sterke kernwaardes te hanteren, zoals kwaliteit, persoonlijk, innovatie en agile. Wij geloven niet in “gaat niet. Onze relaties zetten wij centraal, daarmee maximaliseren we onze klantgerichtheid, of het nu gaat om kandidaten of klanten.

  Onze processen zijn zo ingericht dat we in staat zijn om op een snelle en effectieve manier te werken. Het resultaat staat bij ons op 1. Dingen die geen toegevoegde waarden hebben doen wij niet.

  We hebben een duidelijk doel voor ogen: onze medewerkers laten groeien en excelleren in hun vak door ons te verdiepen in wat hen drijft. KIOTA beschikt over unieke kennis van deze vakgebieden en een uitgebreid netwerk van topwerkgevers. Ben jij een gedreven professional?

  Website: www.kiota.nl
  Ivengi
  Ivengi
  Durf jij succesvol te zijn?

  Wij wel. Ivengi.com staat voor durf en doorzettingsvermogen. Wij zijn alweer 17 jaar jong en maken jouw nog succesvoller. Hoe? Wij geven een creatieve, doelgerichte en zakelijke invulling aan al je online ambities.

  Wij ontwikkelen software, bouwen slimme websites en zijn specialisten in online marketing. Bovendien zijn wij gek van data en vinden het een uitdaging om hier informatie en kennis mee te maken. Nee wij doen hier niet ingewikkeld over en houden van een uitdaging!

  Omdat het anders kan!

  Onze uitleg is helder. Wij vinden dat toepassingen bruikbaar moeten zijn, managementinformatie leesbaar en websites gebruiksvriendelijk. Verder denken we graag mee als jij goede ideeën hebt. Dan blijft het niet alleen bij dromen. Dan gaan we voor doen!

  Website: www.ivengi.com
  Data4
  Data4
  ‘‘When work is a pleasure, life is a joy”. Simpele filosofie, krachtig effect. Het is deze benadering die ons het leukste ICT-bedrijf van Nederland heeft gemaakt. Passie, smart ICT en plezier, dat is Data4. Wij werken voor Topspelers in de industrie, zakelijke dienstverlening en telecom. En voor vooruitstrevende ziekenhuizen, gemeenten en politie. Dit betekent dat onze mensen steeds weer nieuwe projecten kunnen verwachten vol plezier, uitdaging én maatschappelijke relevantie. Hoeveel droombaan wil je hebben?
  Cebiq
  Cebiq
  Cebiq verleent zakelijke diensten op het gebied van SAP BI en Datascience. We zijn gefocust op onze regio, maar tot onze klanten behoren ook de grotere internationale bedrijven. Onze dienstverlening bestaat uit consultancy en beheer. Consultancy doen we graag bij onze klanten op locatie, beheer kunnen we ook op afstand. We opereren als een team van dé specialisten in deze dienstverlening

  Ons team bestaat uit specialisten met een drive voor succes. We hebben oog voor detail en overzicht van het geheel. We hebben onderling accentverschillen en vullen elkaar daardoor goed aan. Vrijheid, onderling respect, toegankelijk en openheid behoren tot onze cultuur, waar naast de beste willen zijn, ook tijd en ruimte is om regelmatig te ontspannen.

  Niet voor niets vindt u ons op de Brightlands Smart Services Campus. In dit open ecosysteem werken we samen met met andere bedrijven aan de ontwikkeling van innovatieve data-driven ontwikkelingen en projecten. Website: www.cebiq.com

  Zilver sponsoren

  Arx
  Arx
  Arx zorgt voor the right person for the job, in zowel tijdelijke als structurele functies, voor zowel de klant als de professional zelf. Ons doel is om de juiste connectie tussen beide partijen te vinden en wij bemiddelen hier persoonlijk en oprecht in.

  Niet alleen geven wij om een persoonlijke benadering, maar vinden wij ook het onderhouden van persoonlijk contact met onze professionals en opdrachtgevers van groot belang. Doordat ons speelveld vooral het zuiden van Nederland beslaat, is er vrijwel altijd sprake van een bekende en informele sfeer.

  Ben jij een HBO/WO starter of opzoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op! Stuur je CV op via onze website www.arxbv.nl of stuur ons een email via recruitment@arxbv.nl

  Brons sponsoren

  © 2024 ZuydLANHeerlen. All Rights Reserved.